ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στη Λάρισα η εκδήλωση που διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Θεσσαλίας με θέμα «Ελληνική Οικονομία: βασικοί πυλώνες και τρόποι επανεκκίνησής της».

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας, κ. Ηλίας Κοτσιμπογεώργος, ενώ εισηγητές της ήταν οι κ.κ. Κων/νος Κόλλιας, Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, η Δρ. Μιράντα Ξαφά, αναλύτρια των διεθνών αγορών και ο δημοσιογράφος Κώστας Στούπας, ο οποίος εξειδικεύεται στο οικονομικό ρεπορτάζ.

Στην εκδήλωση απηύθυνε μαγνητοσκοπημένο χαιρετισμό ο νέος επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Θεσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός και ο βουλευτής της Ν.Δ., κ. Χρήστος Κέλλας, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Λαρισαίων, κ. Ρίτα Απρίλη, ο  πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Θεσσαλίας, κ. Αχιλλέας Νταβέλης, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Δημήτριος Παπαλέξης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Νομού Λάρισας, κ. Νικόλαος Νάτσιος, ο διευθυντής της ΥΕΔΔΕ, κ. Πασχάλης Τζιαστούδης, οικονομολόγοι λογιστές, εφοριακοί, επιθεωρητές, τραπεζικοί από τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πολίτες. Μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό και δημόσια συζήτηση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ