ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Θ. ΝΑΣΙΚΑ ΣΤΟΝ Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ

Μια νέα ανάρτηση με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή Λάρισας Κ. Βελόπουλου, ο οποίος, όπως αναφέρει χαρακτήρισε τους Θεσσαλούς άλογα, έκανε σήμερα ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής και πρώην δήμαρχος Τυρνάβου Θ. Νασίκας, εξαπολύοντας επίθεση κατά του επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

Στην ανάρτησή του που μας κοινοποίησε αναφέρει:

“Η αθλιότητα και η παραχάραξη της ιστορίας σε όλο το μεγαλείο.
Δήλωσε ο Βελόπουλος πριν λίγες μέρες στα αλοιφοκάναλα πως οι Θεσσαλοί είναι σαν τους Κούρδους. Είπε τους Θεσσαλούς άλογα επικαλούμενος αρχαίο συγγραφέα. Προφανώς αγνοεί ότι οι Θεσσαλοί ανήκαν στην αμφικτιονία των Δελφών που ονομαζόταν Πυλαία και εκ περιτροπής είχαν την ηγεσία της Πυλαίας και ως ηγέτες της αμφικτιονίας έκαναν συμμαχίες και ιδιαίτερα με τον Φίλιππο ο οποίος προμηθευόταν πολεμικά άλογα από την Θεσσαλία.
Ένα από αυτά ήταν και ο περήφανος Βουκεφάλας που τον τιθάσευσε ο Αλέξανδρος και κατέκτησε όλη την Ασία.
Αυτούς λοιπόν τους ηγέτες της Δελφικής αμφικτιονίας ταύτισε ως άλογα , χωρίς λογική δηλαδή με τους Κούρδους.
Αυτός δυστυχώς φέρει τον τίτλο του βουλευτή Λάρισας και εκπροσωπεί όλη την Θεσσαλία.
Το μόνο καλό που μπορεί να κάνει είναι να ζητήσει μια συγνώμη από τους Θεσσαλούς και να παραδώσει την έδρα γιατί δεν την αξίζει.
Τον πολιτικό αυτόν αλητάκο πρέπει να δικάσουμε με πολιτικό τρόπο. Όλα αυτά που είπε σε βάρος των Θεσσαλών θα τα βρει μπροστά του.
Οι Θεσσαλοί δεν είναι άλογα. Ήταν Έλληνες πανέξυπνοι. Εάν ο αλοιφοβελόπουλος θέλει και αυτό να παραχαράξει όπως οι επιστολές του Ιησού Χριστού και άλλα , αποδεικνύει περίτρανα πως είναι ο δούρειος γάιδαρος του Ελληνισμού”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ