ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ 35η “PHILOXENIA”

«Η Θεσσαλία καλείται να εκμεταλλευτεί την παρουσία της στη Διεθνή Έκθεση “Philoxenia” και το κλείσιμο πλέον των 3.500 στοχευμένων επαγγελματικών ραντεβού για την προώθηση και περαιτέρω ανάπτυξή της».

Αυτά τονίστηκαν μεταξύ άλλων στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, με αφορμή την έναρξη της 35ης Διεθνούς Εκθέσεως “Philoxenia 2019”, που θα γίνει από 8-10 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη με τιμώμενη Περιφέρεια την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Πρόκειται για μια εξαιρετική συνεργασία, με τη συμμετοχή 18 χωρών από όλο τον κόσμο (Νεπάλ, Ευρώπη, Βόρεια και Λατινική Αμερική, Βαλκάνια κλπ.), τιμώμενο κράτος την Πολωνία, τιμώμενη Περιφέρεια τη Θεσσαλία και τιμώμενη πόλη την Τρίπολη, αλλά και για ένα μεγάλο τουριστικό γεγονός καθώς οι επισκέπτες που αναμένονται θα ξεπεράσουν τους 20.000, ενώ τα στοχευμένα ραντεβού για την επίτευξη επαγγελματικών συμφωνιών θα “αγγίξουν” τα 4.000», σημείωσε ο πρόεδρος της ΔΕΘ HELEXPO Τ. Τζήκας.

Παίρνοντας το λόγο ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός αναφέρθηκε στην τεράστια τουριστική ανάπτυξη μιας Περιφέρειας «που δεν της λείπει τίποτα», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «μας δίνεται η δυνατότητα να αναδείξουμε για μια ακόμη φορά τη Θεσσαλία, στην οποία ο τουρισμός έχει αλλάξει επίπεδο».

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ