ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ “ΧΤΥΠΗΣΑΝ” ΜΕ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ

Δεν έχουν τέλος οι απαράδεκτοι δολοφόνοι που επιμένουν να σπέρνουν το θάνατο ρίχνοντας φόλες στη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή, με τελευταίο περιστατικό αυτό στη Φαλάνη, όπου κινδύνευσε δεσποζόμενο ζώο.

Το νέο- παραλίγο θανατηφόρο- κρούσμα καταγράφηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Φαλάνη, όταν κάτοικος της κοινότητας έβγαλε βόλτα το σκυλί του στην περιοχή «Βίλες», στην είσοδο του χωριού, για να διαπιστώσει έντρομος λίγο μετά την επιστροφή του στο σπίτι πως το δύσμοιρο ζώο παρουσίασε σπασμούς, ενώ έβγαζε χαρακτηριστικούς αφρούς από το στόμα του.

Το σκυλί διασώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και χάρη στην έγκαιρη επέμβαση κτηνιάτρου, ενώ όπως διαπιστώθηκε από τις σχετικές εξετάσεις είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ισχυρού ζιζανιοκτόνου.

Ανάστατοι οι ιδιοκτήτες του ζώου προχώρησαν σε έρευνες στην περιοχή διαπιστώνοντας πως τουλάχιστον ένα γνωστό αδέσποτο που κινούνταν στη γειτονιά αγνοείται, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκαν και ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων προκειμένου να προστατεύσουν τα ζώα τους από την εκδικητική μανία των ασυνείδητων.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ