ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΕΓΚΥΕΣ

Η Καθολική Εκκλησία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί το πώς δύο καλόγριες -οι οποίες είχαν πάρει όρκο αγνότητας- επέστρεψαν στην Ιταλία με… παιδιά στα σπλάχνα τους, μετά από ένα ταξίδι θρησκευτικού χαρακτήρα στην Αφρική.

Οι καλόγριες… που έσπασαν τον όρκο τους

Την απίστευτη είδηση δημοσίευσε το ιταλικό πρακτορείο ANSA, το οποίο αναφέρει πως οι δύο γυναίκες -που ανήκουν σε διαφορετικές εκκλησίες στην Σικελία- ταξίδεψαν στην Αφρική.

Η μία από αυτές, 34 ετών, ανακάλυψε πως είναι έγκυος στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε επειδή είχε πόνους στο στομάχι. Μεταφέρθηκε, πλέον, σε άλλη εκκλησία, στο Παλέρμο και ενδέχεται πια να εγκαταλείψει την μοναχική ζωή της για να μεγαλώσει το παιδί.

Η δεύτερη γυναίκα, που είναι ηγουμένη, έφυγε για την πατρίδα της, την Μαδαγασκάρη, όταν ανακάλυψε πως είναι έγκυος, με την ηλικία της να μην γίνεται γνωστή.

“Ξεκίνησε έρευνα. Και οι δύο παραβίασαν αυστηρούς κανόνες σε ό, τι αφορά την αγνότητα, αλλά η ευημερία των παιδιών τους είναι πια η προτεραιότητα”, τόνισε πηγή της Καθολικής Εκκλησίας στην βρετανική Sun…

Με πληροφορίες από: ansa.it / thesun.co.uk.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com