ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Ο Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου συζητείται στο πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά η αγωγή της εταιρείας Oil One σε βάρος του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου, για συκοφαντική δυσφήμιση. Η εταιρεία διεκδικεί 500.000 ευρώ αποζημίωση και έναν χρόνο προσωπική κράτηση του δημάρχου.

Ο δήμαρχος Δραπετσώνας κύριος Βρετάκος, όσο και ο δήμαρχος Περάματος κύριος Λαγουδάκης αλλά και σωματεία και ενεργοί πολίτες, έχουν θίξει το θέμα της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης της περιοχής με ανακοινώσεις, δηλώσεις και κινητοποιήσεις καθώς υπάρχουν μεγάλες βιομηχανικές μονάδες επεξεργασίας, αποθήκευσης, διακίνησης προϊόντων πετρελαίου, συσκευασίας αερίου και άλλων χημικών προϊόντων μεσα στον οικιστικό ιστό.

Με αφορμή την εκδίκαση αύριο της αγωγής, ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης και η Συν Πολιτεία εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον διωκόμενο δήμαρχο, επισημαίνοντας ότι η εταιρεία με την αγωγή της επιχειρεί να ποινικοποιήσει την ίδια την αυτοδιοίκησή της και το δικαίωμα των αιρετών να διεκδικούν για τους δημότες καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό του κ. Βρετάκου βρίσκονται δήμαρχοι και δημοτικά συμβούλια από όλη τη χώρα, ενώ αύριο αναμένεται η πραγματοποίηση συγκέντρωσης συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ