ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΠΟΥ «ΦΩΝΑΖΕΙ» ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Δεν τα κατάφερε στο γήπεδο του Μεσοχωρίου ο Τύρναβος, που στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ ηττήθηκε από το Βλαχογιάννι με 1-0, με τους Τυρναβίτες πάντως να «φωνάζουν» για τον μη καταλογισμό πέναλτι στην εκπνοή του αγώνα.

Το τέρμα που έκρινε τελικά και τον αγώνα σημειώθηκε στο 33ο λεπτό, όταν ο Αλεξίου με σουτ νίκησε τον Φαρμάκα γράφοντας το 1-0, ενώ οι Τυρναβίτες επιχείρησαν να απαντήσουν, με τους Πίρε και Πατσιωτό να μην καταφέρνουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

Ο Τύρναβος πάντως διαμαρτυρήθηκε έντονα στη φάση του 90’ ζητώντας χέρι εντός περιοχής σε απομάκρυνση αμυντικού της Δόξας, με τον διαιτητή να μην καταλογίζει την παράβαση και το 1-0 να μένει μέχρι τέλους δίνοντας βαθμολογική ανάσα στο Βλαχογιάννι.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Γεωργούλας, Παληγιάννης (75′ Τασιούλης), Γκουρομπίνος Μ., Κολιός, Φράτζας, Πέτρου, Κωνσταντινίδης (90′ Γκουρομπίνος Δ.), Κοντοθανάσης, Τσιάρας, Νάτσης (50′ λ.τ. Ράχης), Αλεξίου.

Τύρναβος 2005 (Φώτης Πλίτσης – Χρήστος Λόλας): Φαρμάκας, Πατσής, Παπαδόπουλος, Δασκαλόπουλος (46′ Βερύκοκος), Αυλογιάρης, Γανός, Κατσαρός, Μπάκος Ι. (46′ Πίρε), Πατσιωτός, Λόλας (75′ Βλιώρας), Χατζής (65′ λ.τ. Πρισακάρου).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ