ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. ΚΡΟΝΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Πραγματοποιώντας το όραμα του και εφαρμόζοντας τις αρχικές του δεσμεύσεις, το Δ.Σ. του Α.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, αλλάζει από αυτή την αγωνιστική, τα “μπασκετικά δρώμενα” στο κλειστό γυμναστήριο Τυρνάβου.

Κάθε ματς θα είναι και μια γιορτή για όλους μας…. (ανεξαρτήτως αποτελέσματος).

Έτσι σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του αντρικού τμήματος του Συλλόγου μας θα έχουμε :

–  Κατόπιν κλήρωσης, ένα παιδί (από τα μικρά παιδιά της Ακαδημίας μας που θα έρθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και θα δηλώσουν την επιθυμία τους) θα έχει την δυνατότητα να συμπεριληφθεί στην αποστολή της αντρικής ομάδας (να δηλωθεί στο Φύλλο Αγώνα) και να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων, την ένταση του πάγκου κατά την διάρκεια του αγώνα και να γευτεί πως είναι ένα παιχνίδι από την “έσω πλευρά του” και δίπλα από τον προπονητή και τους παίχτες της ομάδας.

–  κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου θα διεξάγονται διάφοροι διαγωνισμοί κατόπιν κλήρωσης μεταξύ των παιδιών τόσο της Ακαδημίας μας αλλά και όλων των μικρών φίλων που θα έρθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, με τους νικητές να κερδίζουν υπέροχα δώρα.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου για να ζήσουμε μαζί υπέροχες στιγμές με πολλές εκπλήξεις και όμορφες εικόνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ