ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ» ΤΟΥ Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΦΩΤΟ)

Σε οικογενειακό κλίμα και με ευχές για καλή αθλητική χρονιά πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο Τυρνάβου ο καθιερωμένος αγιασμός της οικογένειας του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου.

Το παρών στην τελετή, που ευλόγησε ο π. Ιωάννης, εφημέριος της ενορίας του Αγ. Δημητρίου, έδωσαν οι αθλητές όλων των τμημάτων των ακαδημιών του συλλόγου, το προπονητικό επιτελείο, οι γονείς των παιδιών και η Διοίκηση της ομάδας, όπως και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρ. Κατσαρός, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του εξήρε την προσπάθεια του σωματείου για την ανάπτυξη και προώθηση του αθλητισμού, τονίζοντας παράλληλα πως σύντομα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο διευκολύνοντας το έργο του.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Γ.Σ Τυρνάβου και πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ Γιάννης Ευαγγέλου στάθηκε ιδιαίτερα στη σημαντική προσπάθεια που γίνεται με στόχο την επαφή των παιδιών με τον αθλητισμό και την κοινωνικοποίησή τους μέσα από το υγιές κομμάτι του, όπως και στην ανασύσταση του ιστορικού σωματείου, που δίνει ώθηση στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να αναδείξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.

«Ο Γ.Σ Τυρνάβου αποτελεί μια οικογένεια που με σοβαρότητα, πολλή δουλειά και αγάπη σ’αυτό που κάνουμε στοχεύει στην ανάδειξη του αθλήματος και την αναγέννηση ενός ιστορικού σωματείου», σημείωσε ο κ. Ευαγγέλου, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και καλώντας όλους να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ