ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ VOL 129

Για αγρανάπαυση ούτε λόγος σε μέρες οίστρου και επιστροφής στην κανονικότητα που βιώνουμε και στο μπλέντερ της επικαιρότητας από σουβλάκια και κρασιά για τους μερακλήδες των μπάρμπεκιου, μέχρι κυβερνητικές θερμάστρες, αναπαραστάσεις-ύμνος στην ασέλγεια και παραληρήματα πρώην διεθνή άσου που έπαψε να παίζει με το τόπι και είπε να «παίξει» με το προσφυγικό που αλί και τρισαλί έλαχε

στους «καθαρούς» και ανυποψίαστους.

Και επειδή ως γνωστόν στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας φύονται κάθε λογής «φρούτα» ακροατή μου ένθερμε και ολίγον συγχυσμένε πάμε σε ανάλυση επιδερμική, γιατί τα ουσιώδη μας τα πρόλαβαν βρε οι Κυρανάκηδες, οι Κικίλιες, οι Λιάγκες και οι Αλεξανδρήδες με σειρά εμφανίσεως, αφήνοντάς μας προφανώς να διαχειριστούμε το θέατρο του παραλόγου μετά την παράσταση που ανέβασαν για χάρη μας.

Το να κάνεις βέβαια μεταναστευτική πολιτική με κοψίδια και κοκκινέλια το λες και πρωτότυπο κυρ-Κυρανάκη μου, μα έλα που μπερδεύτηκα η άμοιρη, το μπάρμπεκιου στα Διαβατά ας πούμε θεωρείται κοινωνική προσφορά με τις ευλογίες της κυβέρνησης ή θα βάλουμε ρεφενέ από την τσέπη μας για τις σαλάτες και τις αλοιφές;

Απάντηση δεν πήρα και τρέμω στην ιδέα να τινάχτηκε στον αέρα το… event από την ανοργανωσιά σας, άσε που διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και για την απουσία γλυκού, που πουθενά δεν εντοπίστηκε στο μενού της γιορτής!

Μισές δουλειές και πάμε στους Κικίλιες που τους βρήκα σαφώς πιο οργανωμένους, αφού στο πλαίσιο της κανονικότητας θα επιδοτούνται σου λέει οι θερμάστρες για τους θεριακλήδες που θα βρεθούν στο αγιάζι λόγω αντικαπνιστικού.

Όχι συμφωνώ και έρχομαι να προσθέσω πως ίσως οι κυβερνητικές προθέσεις για καταστηματάρχες και καπνιστές θα μπορούσαν να εκφρασθούν ακόμη πιο… χουχουλιάρικα και με συναίσθημα. Τι ψυχή έχει μια κουβερτούλα υπουργέ μου πολυχρονεμένε, που να μου κόβει ο Καρέλιας τζούρες και να σου δίνει ιδέες;

Σκέψου το και θα επανέλθω γιατί στο μεταξύ μας βρήκαν Λιάγκες και χασκόγελα επωνύμων, που με διάθεση παρέας ήρθαν να σχολιάσουν την ασέλγεια σε βάρος φοιτήτριας, δίχως να βρεθεί χριστιανός να τους πει πως αυτό που «έπεφτε απ’το ταβάνι» δεν είναι τίποτα μπρος σ’αυτό που θα έπεφτε στα μούτρα τους μετά την «ενημέρωση» που μας επιφύλαξαν μεσημεριάτικα.

Τραγικοί και τραγικές, πλαστικές φιγούρες-θυσία στο βωμό της τηλεθέασης και της καρεκλίτσας στο πάνελ διέσυραν και κάναν χιούμορ τρέχοντας την επομένη να συμμαζέψουν όπως-όπως τη γλίτσα που γέμισε το πλατό τους.

Του γιατρού και του απορριμματοφόρου ορισμένοι και πάμε σε αθλητικές ειδήσεις με τον Αλέκο, που στα ξεμποστανιάσματα ζήλεψε τη δόξα συμπαίκτη του και είπε να εκτονωθεί εθνικοπατριωτικά για το προσφυγικό.

Και αφού εξέφρασε θέση τρανή αναρτώντας ολάκερη λίστα, κάτι τα νεύρα του, κάτι με πρήξιμο (δεν πολυκατάλαβα) που τον βρήκε, κάτι που δεν τον χαρήκαν οι φίλοι του τι να πω, θεώρησε πρέπον να «κατεβάσει» την ανάρτηση, διότι σου λέει άμα έχεις τεκμηριωμένη και αλληλέγγυα άποψη «χτυπάς» κομάντο και φεύγεις «λαγός»!

Το δεν μεταδίδω άλλο είναι το λιγότερο κυρ-Αλέκο μου μετά την κόκκινη κάρτα που δικαιούσαι για το παραλήρημα και όσο για τους ακροατές μας, ανοίξτε την ένταση και πάμε για καλό κατευόδιο της Σωτηρίας Λεονάρδου που «ταξιδεύει» μακριά μας.

Από τον δίσκο «ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ COSMOS» και τη σύμπραξη της Σωτηρίας Λεονάρδου με τον Πάνο Φορτούνα ακούμε «Ο ΓΚΟΥΡΟΥ» (THE GURU).

Θα μας λείψει…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ