ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ Ο Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με ένα σπουδαίο διπλό στις αποσκευές της, έφυγε η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα από τα Τρίκαλα, καθώς επικράτησε του τοπικού ΑΟΤ με 58 – 74. Οι δύο ομάδες, πριν το παιχνίδι ισοβαθμούσαν στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ έχοντας από τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και ο συγκεκριμένος αγώνας είχε χαρακτηριστεί “ντέρμπι της αγωνιστικής”.

Οι Αμπελωνίτες ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και στο πρώτο δεκάλεπτο έφτασαν να προηγούνται μέχρι και 13 πόντους διαφορά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως, οι Τρικαλινοί έφεραν το ματς στα ίσα, περνώντας, μάλιστα, και μπροστά με 25 – 22. Η ομάδα του Αμπελώνα έδειξε χαρακτήρα, προσπέρασε εκ νέου και η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Γ.Σ. Αμπελώνα να προηγείται με 8 πόντους.

Από εκεί και πέρα, ο αγώνας ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με τους Αμπελωνίτες να μπαίνουν στο τρίτο δεκάλεπτο ψυχωμένα και να φτάνουν την διαφορά μέχρι και στους 22 πόντους. Οι προσπάθειες αντίδρασης των Τρικαλινών, δεν ευόδωσαν, με τους Αμπελωνίτες να πανηγυρίζουν στο τέλος του αγώνα την μεγάλη νίκη.

Ο Γ.Σ.Αμπελώνα πλέον, με 4 στις 4 νίκες ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του ομίλου με τους Γόμφους, ενώ το Σάββατο 16/11 στις 5μ.μ υποδέχεται στο Κλειστό Αμπελώνα τον Άρη Τρικάλων στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ