«ΣΚΟΝΤΑΨΕ» ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι καθοριστικές επεμβάσεις των τερματοφυλάκων, δύο πέναλτι, πολλές κάρτες και δύο αποβολές ήταν τα στοιχεία που καθόρισαν το ματς μεταξύ του Απόλλωνα Λάρισας και της Παναχαϊκής για την 4η αγωνιστική της Super League 2, με τους παίκτες του Α. Μπελά να «σκοντάφτουν» στη Φιλιππούπολη παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στους Πατρινούς.

Ο Απόλλωνας απείλησε μόλις στο 11ο λεπτό με την μπάλα να περνά άουτ μετά από σουτ του Σιφναίου, ενώ ο κίπερ των φιλοξενούμενων αναγκάστηκε σε σωτήρια επέμβαση απομακρύνοντας στο 13’ κεφαλιά του Γκουστάβο μέσα από την περιοχή.

Η πίεση καρποφόρησε τελικά στο 22’, όταν ο Πατάπης υπέπεσε σε πέναλτι μαρκάροντας αντικανονικά τον Λίταινα εντός περιοχής και ο Σιφναίος δεν λάθεψε από τα 11 βήματα γράφοντας το 1-0 για τους Απολλωνιστές, ενώ μόλις 1’ λεπτό αργότερα η Παναχαϊκή απείλησε με ισοφάριση, όταν ο Κουρτεσιώτης επιχείρησε να διώξει και ο Κυνηγόπουλος έβαλε την κόντρα, με τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι.

Οι παίκτες του Μπαξεβάνου πήραν μέτρα στο γήπεδο και έχασαν νέα ευκαιρία στο 34’, όταν ο Κολ εκτέλεσε φάουλ, ο Μωραΐτης βρέθηκε μόνος με τον Γκέκα, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει, ενώ σε ένα πιεστικό 5λεπτο για την ομάδα του ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ και το σουτ του Κυνηγόπουλου στο 39′.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας επιχείρησε να «καθαρίσει» το παιχνίδι και στο 49’ Ναζίμ και Γκουστάβο σε φάση διαρκείας δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Σούλη, για να φτάσουμε στο 82’ όταν ο Σιατραβάνης κέρδισε πέναλτι και μαζί την αποβολή του Κωστούλα, με τον ίδιο να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο Απόλλωνας στο 87’ έχασε και τον Χατζή με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα το γήπεδο «καρδιοχτύπησε» όταν ο Λινάρδος έπιασε το σουτ στο 93’ με τη μπάλα να περνά μόλις άουτ και 1’ λεπτό αργότερα (94’) ο Μωραΐτης βρέθηκε απέναντι από τον Γκέκα μέσα από τη μικρή περιοχή, ωστόσο ο κίπερ του Απόλλωνα είπε «όχι», με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Απόλλων Λάρισας (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Καρατάσιος (47′ Κωστούλας), Χατζής, Γκουστάβο Σάντος(68′ Πρέμπος) , Μπαστακός (78′ Νύκταρης), Ντάινας, Ναζίμ, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος, Καρρίκι.

Παναχαϊκή (Σπύρος Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος (75′ Μουστακόπουλος), Πατάπης, Ιντζόγλου, Κολ, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Λινάρδος, Κυνηγόπουλος (80′ Μαυριάς), Μωραΐτης, Τσελεπίδης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρασκευή 8/11/2019
Χανιά – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Κυριακή 10/11/2019
Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς 0-2
Απόλλων Σμύρνης – Δόξα Δράμας 1-1
Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός 1-1
Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή 1-1

Δευτέρα 11/11/2019
17:00 Εργοτέλης – Κέρκυρα

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SPORTIN

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ