ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΗΣ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στη Βερδικούσια εξαιτίας κάποιων δημοσιευμάτων που ήθελαν τον ιδιοκτήτη του ξενώνα που υπάρχει στο χωριό να τον έχει παραχωρήσει για να φιλοξενηθούν πρόσφυγες και μετανάστες.

Πολλοί ήταν αυτοί που απευθύνθηκαν και στο δήμαρχο Ελασσόνας με αποτέλεσμα ο κ. Γάτσας να επικοινωνήσει με τον ιδικτήτη του ξενώνα ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι ο ξενώνας δεν δόθηκε για πρόσφυγες και μετανάστες.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο κ. Γάτσας σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα, τα οποία χαρακτήρισε παντελώς ανυπόστατα ανέφερε:

“Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης με διαβεβαίωσε ότι καμία σύμβαση δεν έχει υπογραφεί για τον ξενώνα της Βερδικούσιας και κανένα ενδιαφέρον δεν έχει δείξει η επιχείρηση για την ενοικίαση δωματίων σε  πρόσφυγες  ή μετανάστες. Συμπλήρωσε δε ότι αν υπήρχε   τέτοιο   ενδιαφέρον   θα   ενημέρωνε   πρώτα   τη   Δημοτική   Αρχή   και   θα ζητούσε   τη   γνώμη   του   συμβουλίου   της   κοινότητας.   Κατά   συνέπεια,   είναι παντελώς ανυπόστατα τα σχετικά δημοσιεύματα και εσφαλμένως δημιουργείται η εντύπωση   ότι,   χωρίς   να   ενημερωθούν   προηγουμένως   οι   τοπικές   κοινωνίες, ξενοδοχεία στο Δήμο Ελασσόνας θα φιλοξενήσουν πρόσφυγες ή μετανάστες”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ