ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΥΡΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Το να ρωτήσεις την σύντροφο σου πως είσαι στο κρεβάτι, συχνά οδηγεί στο να σου πει αυτό που θέλεις να ακούσεις. Το να κάνεις την ίδια ερώτηση σε μια κοπέλα που βγήκατε ραντεβού, συχνά θα λάβεις μια διπλωματική απάντηση, η οποία θα είναι αρκετά ασαφής και δεν θα σε βοηθήσει πουθενά.

Αν πάλι ζητήσεις από τους φίλους συμβουλές πάνω στο σεξ, τότε αναπόφευκτα θα ακούς αστεία για περίπου ένα 10λεπτο, τα οποία θα μετατραπούν σε ιστορίες για σεξ της μιας βραδιάς, οι οποίες δεν θα έχουν καμία σχέση με το δικό σου πρόβλημα. Τέλος, αν σκέφτεσαι ζητήσεις συμβουλές από έναν συγγενή, είναι λίγο περίεργο.

Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν, στραφήκαμε σε μια επαγγελματία συνοδό κυριών, η οποία δηλώνει πως γνωρίζει τους άνδρες απ’ έξω και ανακατωτά. Αυτές είναι οι κορυφαίες συμβουλές της για να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα στο κρεβάτι.

Επικοινωνία

Το να έχεις αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι και να παίρνεις πρωτοβουλίες δεν είναι κακό, ωστόσο είσαι τόσο σίγουρος ότι αυτά που κάνεις της αρέσουν; Ρώτησε την σύντροφο σου τι είναι αυτό που της αρέσει και κάντο όσο καλύτερα μπορείς. Η συζήτηση πάνω σε αυτά τα θέματα είναι πολύ κρίσιμη για ένα ζευγάρι. Μην κάνεις υποθέσεις, γιατί ποτέ δεν θα ξέρεις αν η απόδοση σου ήταν καλή. Γνωρίζοντας λοιπόν τις προτιμήσεις της, σημαίνει ότι θα αποδώσεις καλύτερα και δεν θα ανησυχείς.

Ποτέ μην της ρίξεις κανα χαστουκάκι ή τραβήξεις τα μαλλιά της χωρίς να την ρωτήσεις.

Χαλαρά…

Παρόλο που μια γυναίκα εκτιμά την ασυγκράτητη φύση ορισμένων πτυχών της ανατομίας σου, αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να πηγαίνεις πάνω της λες και είσαι “κομπρεσέρ”.

“Σε καμία γυναίκα που γνωρίζω δεν της αρέσει η διείσδυση να κρατά πάρα πολύ ώρα και να γίνεται με τρομερά γρήγορο ρυθμό και σκληρό τρόπο, ασχέτως του τι βλέπουν οι άντρες στις ταινίες πορνό.”

“Πολλές γυναίκες έρχονται σε οργασμό κατά την διάρκεια των προκαταρκτικών… οπότε ποτέ μην την ρωτάς συνέχεια αν πρόκειται “να τελειώσει”. Όσο περισσότερο πίεση της ασκείς, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να συμβεί. Συν ότι το καλό σεξ δεν χρειάζεται πάντα να καταλήγει σε οργασμό.”

Έλεγξε την γλώσσα σου

“Ποτέ μην κολλήσεις την γλώσσα σου μέσα στο αυτί της. Δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που να μην το μισεί αυτό.” Ίσως είναι η πρώτη φορά που το ακούς αυτό, αλλά ισχύει.

Μην φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματα σου

Η καταστολή των συναισθημάτων, συνήθως δεν είναι ευνοϊκή στο κρεβάτι.

“Έχοντας κοιμηθεί με άνδρες όλων των κατηγοριών (παρθένους, συνταξιούχους, χήρους, παντρεμένους και άνδρες με ελεύθερες σχέσεις), αυτό που γνωρίζω καλά είναι ότι ανεξαρτήτως του ποιος είσαι, μπορείς να γίνει πολύ ελκυστικός στις γυναίκες, δείχνοντας ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι γι ‘αυτές.”

“Επίσης, αν έχεις καλούς τρόπους και τις σέβεσαι, δεν τις νοιάζει αν έχεις παραπάνω κιλά ή λιγότερα μαλλιά στο κεφάλι σου.”

Δες τι θέλεις και εσύ

“Οι περισσότεροι άνδρες χρειάζονται στοργή (όχι μόνο σεξ), και αυτό δεν το γνωρίζουν όλες οι γυναίκες.” Η πλειοψηφία επίσης, “Έχει ανάγκη να ακούσει κοπλιμέντα από μια γυναίκα, και θα προτιμήσει να ευχαριστήσει πρώτα την ίδια στο κρεβάτι.” Οπότε, δώστης αυτή την συμβουλή και δεν θα χάσει κανένας από τους δύο.

perpetual.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com