ΤΟ ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ PHILOXENIA & HOTELIA 2019

Οι σπουδαστές του κλάδου των Τουριστικών επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας επισκέφτηκαν τις διεθνείς Εκθέσεις τουρισμού Philoxenia & Hotelia 2019. Συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο ανάπτυξης και επικοινωνίας Τάσο Γούσιο και τους καθηγητές τους Ιωάννα Αγγελοπούλου και Στέλιο Τσιμόπουλο περιηγήθηκαν σε περίπτερα φορέων και επιχειρήσεων, συνομίλησαν με τους εκθέτες

σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και παρακολούθησαν σεμινάρια και επιδείξεις για επαγγελματίες του κλάδου στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης.

Ειδικότερα, οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής παρακολούθησαν επίδειξη παρασκευής γλυκισμάτων και εδεσμάτων από επαγγελματίες του κλάδου στο πλαίσιο της εκδήλωσης Nutritious Reservation της HOTELIA. Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε επίδειξη χειρισμού εξοπλισμού κουζίνας από smartphone!

Τέλος, οι σπουδαστές των Τουριστικών και της Διοίκησης Επιχειρήσεων επισκέφθηκαν περίπτερα φορέων και επιχειρήσεων και συνομίλησαν για τους τρόπους προώθησης και πωλήσεων εξειδικευμένων υπηρεσιών, όπως οι δραστηριότητες outdoor.

Γνώρισαν επίσης εκπροσώπους ξένων κρατών που συμμετείχαν στις εκθέσεις όπως το Νεπάλ και το Αζερμπαϊτζάν, οι οποίοι ανέλυσαν τη στρατηγική συμμετοχής τους στην έκθεση και την προώθηση του τουριστικού τους προϊόντος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com