ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης που ως κεντρικός ομιλητής στη γενική συνέλευση του κόμματος στο πλαίσιο της διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη για την εγγραφή νέων μελών είδε κατάμεστη την αίθουσα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Η μαζική προσέλευση δεν πέρασε απαρατήρητη από τον γραμματέα και τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, με τον Πάνο Σκουρλέτη να αναφέρεται διεξοδικά στη διαδικασία στηλιτεύοντας παράλληλα την κυβερνητική πολιτική.

«Το ζητούμενο είναι να οικοδομήσουμε μια νέα σχέση της κοινωνίας με την πολιτική, την ώρα μάλιστα που η αυταρχική πολιτική της ΝΔ στοχοποιεί τη νεολαία, ενώ οι “μεταρρυθμίσεις” της σε Παιδεία και Υγεία έχουν σαφή προσανατολισμό προς τον ιδιωτικό τομέα», ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης αναπτύσσοντας το θέμα «Πολιτικές εξελίξεις: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στις νέες συνθήκες».

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν οι τοπικοί βουλευτές Β. Κόκκαλης και Άννα Βαγενά, αυτοδιοικητικοί, στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στη Λάρισα ο κ. Σκουρλέτης θα επισκεφθεί την Ελασσόνα.

Ειρήνη Παπουτσή  

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ