ΜΕΣΩ SKYPE ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μόνο ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που έρχονται για τη συμμετοχή στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα σήμερα στη Δημοτική Πινακοθήκη με θέμα «Δημοκρατία και Τοπικές Κοινωνίες: Διαμορφώνοντας Ενεργούς Πολίτες», καθώς το ενδιαφέρον δείχνει να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Η πόλη ανοίγει τον διάλογο με φορείς και πολίτες με τη βοήθεια έγκυρων αναλυτών διεθνούς φήμης που διακρίνονται στο πεδίο της Δια Βίου μάθησης, όπως ο Τed Fleming και ο Αλέξης Κόκκος.

Στην υπηρεσία των δράσεων και η τεχνολογία, καθώς μέσω skype πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες η πρώτη επικοινωνία για τη διαμόρφωση πλάνου δράσεων για τα επόμενα δύο χρόνια με στελέχη της UNESCO και τη συ-συντονίστρια πόλη Yeonsu (Republic of Korea) στο παγκόσμιο δίκτυο των Learning Cities της UNESCO για τη θεματική Citizenship Εducation.

Δικαίως η διάκριση στο Μεντεγίν της Κολομβίας για μια Λάρισα παγκόσμια Συντονίστρια Πόλη του δικτύου Learning Cities της UNESCO, που κόντρα στο ρεύμα της παραίτησης, της ξενοφοβίας και της ρητορικής του μίσους αποδεικνύει πως όντως είναι Πόλη που Μαθαίνει…

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ