ΝΕΚΡΕΣ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ 120 ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ

Τραγικός ο επίλογος στην  υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης Μαρίας  Ιωάννης Δεληγιάννη και της 45χρονης μητέρας της, οι οποίες αγνοούνταν από τις 8 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι σοροί των δύο γυναικών εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης – Ελασσόνας. Χαρακτηριστικό του πόσο απόκρημνο είναι το σημείο είναι ότι το drone που είχαν επιστρατεύσει οι αρχές στην επιχείρηση εντοπισμού της 17χρονης και της 45χρονης έφτασε σε βάθος 105 μέτρων και μόνο τότε ήταν ορατό ένα τμήμα του αυτοκινήτου.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από το drone στις 11.40 το πρωί. Στη συνέχεια, από κλιμάκια αντρών της ΕΜΑΚ που κατέβηκαν στη χαράδρα εντοπίστηκαν εξωτερικά και περιμετρικά του οχήματος οι σοροί μάνας και κόρης. Στο σημείο βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης των δύο σορών.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών για την συλλογή ευρημάτων

Τα Φωτεινά Πιερίας
Τα Φωτεινά Πιερίας

Η εξαφάνιση των δύο γυναικών δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης, κι έκτοτε διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Το τελευταίο καρέ από κλειστό κύκλωμα μόλις λίγο έξω από την Κατερίνη είχε καταγράψει το μεσημέρι της εξαφάνισης μάνας και κόρης με το αυτοκίνητο της οικογένειας επί της Επαρχιακής Οδού Κατερίνης-Ελασσόνας με κατεύθυνση την Ελασσόνα.

Με αυτό ως μόνο πραγματικό στίγμα οι Αρχές ξεκίνησαν από το Σάββατο μία μεγάλη έρευνα «χτενίζοντας» τις χαράδρες επί της Επαρχιακής Οδού, με την συμμετοχή αστυνομικών, πυροσβεστών, αντρών της ΕΜΑΚ και drones.

news247.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com