ΠΕΡΑΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΕΝΙΟ Ο Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Διεύρυνε το νικηφόρο σερί του ο Γ.Σ Τυρνάβου που στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑΘ επικράτησε στο κλειστό του Αρμενίου της τοπικής ομάδας με σκορ 57-66 παραμένοντας αήττητος στη διοργάνωση.

Παρά τις ελλείψεις τριών βασικών καλαθοσφαιριστών, μα και τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν δύο παίκτες του, ο Γ.Σ Τυρνάβου παίζοντας πιεστικές άμυνες και βρίσκοντας με κλεψίματα το δρόμο προς το καλάθι προηγήθηκε με +12 στο ημίχρονο, ωστόσο οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν στην τρίτη περίοδο και με επιμέρους σκορ 20-9 μείωσαν στον πόντο (48-49), δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Οι φωνές του Αχ. Ζυγελόπουλου έπιασαν τόπο και ο Τύρναβος πιο σοβαρός και αποφασισμένος πανηγύρισε στο τέλος την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Δεκάλεπτα 10-16, 28-40, 48-49, 57-66.

ΑΡΜΕΝΙΟ BC (Καψούρης): Αγοραστός, Λάππας 9 (2), Ντόκος, Σαράντης, Αναγνώστου 2, Μεσημβρινός, Βόρρας, Ναβροζίδης 14, Πιταροκοίλης 2, Κουκούλης 20 (2), Φιλοκώστας 10.

Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ζυγελόπουλος): Κακαρόντζας 7, Παπάζογλου 13 (1), Παπακωνσταντίνου, Μάρκου 4, Παπαμιχαήλ , Μουσουλής Απ. 5 (1), Αρότσιος, Αμπντάλα 19 (3), Στεφανής, Χασαμπαλιώτης 6 , Μουσουλής Γ. 12.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΧ. ΖΥΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Παίζοντας με ελλείψεις και τραυματισμούς σε μια δύσκολη έδρα οι παίκτες μου προσπάθησαν, βρήκαν ρυθμό και έφτασαν τελικά στη νίκη, σε ένα πρωτάθλημα που έχει ακόμη πολύ δρόμο.

Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και πολλή δουλειά, έχοντας πάντα στο πλευρό μας τη διοίκηση και φυσικά τους φιλάθλους μας, των οποίων τη στήριξη ζητάμε και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», τόνισε σε δηλώσεις του στη σελίδα ο κόουτς, ενώ ο Γ.Σ Τυρνάβου συγχαίρει τους διαιτητές Ηλιόπουλο και Παπαγιώτη για την άψογη διαιτησία τους στον αγώνα.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ