ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟ Ν.Τ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

Εκδήλωση τιμής στην εξέγερση του Πολυτεχνείου πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής το Ν.Τ Λάρισας της ΑΔΕΔΥ, ενώ η καθιερωμένη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Νομαρχίας.

«Το μήνυμα του Πολυτεχνείου είναι πιο επίκαιρο παρά ποτέ καθώς οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να σηκώνουν στις πλάτες τους, τα δυσβάστακτα βάρη της κρίσης και των συνεπειών των  μνημονίων, οι άνεργοι και οι νέοι βλέπουν το μέλλον τους να υποθηκεύεται και οι  συνταξιούχοι να  ζουν με συντάξεις πείνας.

Για αυτό  πρέπει όλοι μαζί  οι εργαζόμενοι να συνεχίσουν και να εντείνουν τους κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες για την προστασία και διεύρυνση των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων. Μόνο οι αγώνες θα δώσουν προοπτική στους νέους, θα ανατρέψουν τις αντεργατικές πολιτικές των κυβερνήσεων, θα δώσουν ανάσα από τις μνημονιακές πρακτικές», σημείωσε στην κεντρική του ομιλία ο πρόεδρος του τμήματος Μιχάλης Τζιατζιάς.

Νωρίτερα σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Γιάννης Γαλλιός, εκ μέρους του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Κωνσταντίνος Κούμας» Δημήτρης Παπαποστόλου, ενώ ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων από εκπροσώπους φορέων και κομμάτων και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ