«ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ» ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Ένταση μα και ψύχραιμες τοποθετήσεις την Κυριακή στα Μεσάγγαλα όπου και πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση για το προσφυγικό παρουσία του δημάρχου Γ. Μανώλη και εκπροσώπων φορέων της περιοχής, με τους κατοίκους των οικισμών, στην πλειοψηφία τους, να δηλώνουν την αντίθεσή τους στην έλευση προσφύγων στα παράλια του νομού.

Μάταια ο δήμαρχος επικαλούμενος την αναλογικότητα πρότεινε την εγκατάσταση μόλις μιας οικογένειας σε κάθε χωριό, καθώς οι φωνές και τα αρνητικά σχόλια κυριάρχησαν στη συνέλευση, με τους διαφωνούντες να μιλούν για αλλοίωση πληθυσμού και υποβάθμιση, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να γιουχάρουν άγρια τοποθέτηση παριστάμενου που εύλογα αναρωτήθηκε γιατί δεν θεωρείται υποβάθμιση η άναρχη δόμηση που φτάνει μέχρι τη θάλασσα εμποδίζοντας τη δημιουργία παραλιακού δρόμου που σαφώς θα αναβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή.

Την ίδια ώρα πλήρως… συντονισμένοι οι περισσότεροι θεώρησαν καλό να ακούσουν σχεδόν ευλαβικά το ρατσιστικό παραλήρημα εκπροσώπου της ΧΑ, ενώ στο ίδιο πνεύμα ήταν και το πανό που «κοσμούσε» τη συνέλευση, το οποίο έλεγε κατηγορηματικά «όχι στην αλλοίωση πλυθησμού».

Και όπως αποδείχτηκε δεν ήταν τελικά η μοναδική… ανορθογραφία που καταγράφηκε στη συνέλευση…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ