ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Μακριά από τον καλό του εαυτό και τη νίκη έμεινε ο Απόλλωνας Λάρισας, που στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL 2 γνώρισε την ήττα στη Λιβαδειά με 2-0 από τον Λεβαδειακό και παρέμεινε στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 5 πόντους.

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πιο ουσιαστικοί προηγήθηκαν στην εκπνοή του ημιχρόνου με κοντινό πλασέ του Ιωαννίδη (44’), ενώ ο Απόλλωνας προσπάθησε να απαντήσει, κυρίως με ενέργειες του Σιφναίου (είχε δοκάρι σε απίστευτη φάση στο 23’), χωρίς ωστόσο να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή με το «εύθραυστο» ωστόσο 1-0 να παραμένει δίνοντας ελπίδες στον Απόλλωνα, ενώ στο 88’ ο Συμελίδης τράνταξε με σουτ το δοκάρι του Γκέκα, για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις, όταν ο Κοζορώνης (93’) έπιασε εντυπωσιακό σουτ από μακριά και νίκησε τον κίπερ του Απόλλωνα «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του, με το 2-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Λεβαδειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάζιτς, Ανγκούα, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Κονέ (84′ Παντελιάδης), Καραχάλιος, Κοζορώνης, Σανάμπρια (60′ Κονάν), Ιωαννίδης, Συμελίδης, Καστιγιόν (71′ Μακρής).

Απόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Καρρίκι, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Ναζίμ (65′ Μπιμάι), Λίταινας (89′ Νύκταρης), Νούσιος (54′ Καμπέρης), Μπαλοτέλι, Σιφναίος, Μπαστακός.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή 1-1
Πλατανιάς – Απόλλων Σμύρνης 0-1
Λεβαδειακός – Απόλλων Λάρισας 2-0
Εργοτέλης – Καραϊσκάκης Άρτας 4-2
Κέρκυρα – Χανιά 0-2

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

17.00 ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Πόντου

Η επόμενη 6η αγωνιστική

Πλατανιάς – Δόξα Δράμας
Παναχαϊκή – Λεβαδειακός
Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα
Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης
Απόλλων Πόντου – Κέρκυρα
Καραϊσκάκης – Χανιά

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ