ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Η ώρα για τον πρώτο μεγάλο προημιτελικό ανάμεσα σε Γ.Σ. Αμπελώνα και Γ.Σ. Αλμυρού, έφτασε, με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο, καθώς πρόκειται για έναν αγώνα ανάμεσα σε δυο αήττητες ομάδες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τις δυο ομάδες να έχουν το εντυπωσιακό ρεκόρ των 10 νικών σε ισάριθμους αγώνες!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Κλειστό Γήπεδο Αμπελώνα, με την διοίκηση της Αμπελωνίτικης ομάδας να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του Αμπελώνα, για να στηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Την Τετάρτη το απόγευμα η ομάδα μας δίνει έναν σημαντικό αγώνα, με στόχο να δώσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το παρών στο Final Four του Κυπέλλου Θεσσαλίας. Σε αυτήν την προσπάθεια θέλουμε όλους τους Αμπελωνίτες δίπλα μας, ώστε να γίνουν ο 6ος παίχτης της ομάδας μας και να μας βοηθήσουν να γράψουμε για ακόμη μια φορά ιστορία.

Ενωμένοι, συνεχίζουμε…».

Σημειώνεται ότι στην προημιτελική φάση οι αγώνες είναι διπλοί. Ο δεύτερος προημιτελικός θα γίνει στον Αλμυρό στις 27/11 και θα προκριθεί η ομάδα, που ή θα κάνει δύο νίκες ή θα έχει μεγαλύτερη διαφορά πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ