ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΝΤΟΝΙ ΧΙΚΙ

Την πρώτη του επαφή με τον κόουτς Βαγγέλη Αγγέλου, τους νέους του συμπαίκτες και φυσικά το παρκέ της Νεάπολης είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο Άντονι Χίκι, νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λάρισας ΚΑΕ μετά την απομάκρυνση του Ρέινολντς.

Ο ύψους 1.80 Αμερικανός γκαρντ, που σε λίγες μέρες γιορτάζει γενέθλια στη Λάρισα κλείνοντας τα 26 χρόνια (ημ. γεν. 22/11/1992) άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ τα αγωνιστικά του… αποκαλυπτήρια μπρος στο φίλαθλο κοινό της πόλης αναμένεται να γίνουν στην εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Πόλος έλξης το ματς για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 15.45, καθώς η έλευση του Αμερικανού και κυρίως το τεράστιο «διπλό» στη Ρόδο κινητοποίησαν τους φίλους του μπάσκετ, που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στις κερκίδες του γηπέδου στηρίζοντας την ομάδα και χειροκροτώντας τις προσπάθειες όλων των αθλητών.

Τα εισιτήρια με τον Ήφαιστο Λήμνου

Από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου, Σάββατο 23/11, 15:45, στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης για την 8η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 10 και 15 ευρώ, ενώ 30 ευρώ είναι τα court seats.

Το ωράριο προπώλησης από τα γραφεία της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ (Παπακυριαζή 31-33, 2ος όροφος) καθημερινά είναι: 10:00- 14:00 και 18:00-21:00.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ