ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΤΡΕΜΗ – ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Στον πάτο της τηλεθέασης βρέθηκε η πανάκριβη εκπομπή «10» που ξεκίνησε να προβάλλεται από χθες το βράδυ στην ΕΡΤ1. Η εκπομπή «10» που προετοιμαζόταν εδώ κι ένα δίμηνο και παρουσιάζουν η Ολγα Τρέμη που μας θυμίζει το χειρότερο Mega, ο Ηλίας Κανέλλης, που έγραφε συνεχώς εναντίον της ΕΡΤ αλλά τώρα πληρώνεται από την ΕΡΤ, και ο Αντώνης Δελλατόλας, ο εκδότης του «Ποντικιού».

Χθες λοιπόν, στην πρεμιέρα της η πολυδιαφημισμένη εκπομπή (μέχρι και στο κεντρικό δελτίο βγήκε η Ολγα Τρέμη για promo) πέτυχε μέσο όρο τηλεθέασης γύρω στο 2%. Η… επιτυχία της είναι δεδομένη και αναμφισβήτητη. Θρίαμβος.

Οπως καταλαβαίνετε, όπως φαίνεται δηλαδή από την πρώτη κιόλας εκπομπή, εμείς πλέον θα πληρώσουμε συνολικά γύρω στα 800 χιλιάρικα (δημόσιο χρήμα!) για να παρακολουθούμε τα αποτυχημένα πάνελ της Τρέμη, του Κανέλλη και του Δελλατόλα, να καλούν τον Στουρνάρα και να χαριεντίζονται μαζί του.

Αποτελεί κόλαφο για μία πρεμιέρα να επιτυγχάνει τα μισά νούμερα της εκπομπής (του δελτίου ειδήσεων) που έπαιζε πιο πριν. Αν στην έναρξή της που την είδε ο κόσμος έστω και από περιέργεια, έξυσε τον πάτο, τι θα κάνει πιο μετά αναρωτιέμαι… Αρνητικά νούμερα, μείον 2% δηλαδή; Θα παίζει η εκπομπή κι ένα 2% κάθε βράδυ θα σπάει τις τηλεοράσεις του; Αμαρτία από τον Θεό…

efsyn.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ