ΒΗΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Θεσσαλίας, έκανε χτες η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 55 – 46 επί του Αλμυρού, υποχρεώνοντάς την ομάδα του Βόλου στην πρώτη της ήττα για φέτος, με τους Αμπελωνίτες να παραμένουν για 11ατο παιχνίδι αήττητοι.

Οι παίχτες των Χαντζιάρα – Γιαννόπουλου, ξεκίνησαν δυνατά το ματς και έφτασαν να προηγηθούν στο ημίχρονο με 11 πόντους. Οι παίχτες του Αλμυρού στο τρίτο δεκάλεπτο αντέδρασαν, ήταν πιο εύστοχοι και μείωσαν τη διαφορά στους 3. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ματς για γερά νεύρα, με το σκληρό παιχνίδι να κυριαρχεί. Οι Αμπελωνίτες ήταν πιο εύστοχοι, ανεβάζοντας την διαφορά στο τελικό 55 – 46.

Επόμενος αγώνας για τον Γ.Σ.Αμπελώνα, το Σάββατο 23/11 στα Τρίκαλα, με τους Δαναούς, ενώ ο επαναληπτικός με τον Αλμυρό έχει οριστεί για την επόμενη Τετάρτη 27/11 στις 6μ.μ στο γήπεδο του Αλμυρού.

Οι Αμπελωνίτες για να περάσουν στο Final Four θέλουν νίκη ή ήττα μέχρι 8 πόντους.

Το Δ.Σ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους, που γέμισαν το γήπεδο, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Για ακόμη μια φορά, ο κόσμος του Αμπελώνα απέδειξε την αγάπη του προς την ομάδα και έγινε ο 6ος παίχτης μας, που βοήθησε να πετύχουμε μια σημαντική νίκη.

Στον επαναληπτικό με τον Αλμυρό, οι παίχτες μας οφείλουν να έχουν αποτυπωμένη στο μυαλό τους την εικόνα του κατάμεστου γηπέδου μας και να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις, γι’ αυτόν τον υπέροχο κόσμο.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Για τίποτα δεν πανηγυρίζουμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ