ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ

Ο Χρ. Κέλλας με αφορμή την πρωτοβουλία της σούπερ λιγκ για την παγκόσμια ημέρα μνήμης θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων

Με αφορμή την πρωτοβουλία της Super League, να αφιερώσει την 11η Αγωνιστική στην Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων, ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, αν. Γραμματέας της Κ. Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θερμά συγχαρητήρια στη Super League ως διοργανώτρια αρχή, και σε όλες τις ομάδες του Πρωταθλήματος για την πρωτοβουλία τους να αφιερώσουν την 11η αγωνιστική (23 – 24 Νοεμβρίου), στην Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων.

Ως πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής χαίρομαι διπλά, γιατί στην προσπάθεια μας να προάγουμε το εθνικό Σχέδιο για την οδική ασφάλεια και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων δεν είμαστε μόνοι.

Ο χώρος του αθλητισμού προσφερόταν πάντα για τη μετάδοση μηνυμάτων και πράξεων κοινωνικού χαρακτήρα, με αποδέκτη κυρίως τη νεολαία, μέρος της οποίας θυσιάζεται άδοξα στην άσφαλτο.

Είμαι πεπεισμένος ότι η πρωτοβουλία Super League θα βρει μιμητές σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής και θα αποτελέσει την απαρχή μιας συντονισμένης δράσης κατά των τροχαίων ατυχημάτων.

Ας αφιερώσουμε αυτή την αγωνιστική στους αξέχαστους Μητσιμπόνα, Μουσιάρη, Κουκουλίτσιο, Μήλο, Ζέρμα και στα παιδιά της κερκίδας, που δυστυχώς, ο δρόμος προς την μεγάλη τους αγάπη βάφτηκε με αίμα.

Αφού υπενθυμίσω ότι για την παράταξή μας η μείωση των θανάτων από τροχαία ατυχήματα αποτελεί άμεση προτεραιότητα, ζητώ απ όλους να στηρίξουν στο μέλλον σχετικές δράσεις, που θα υλοποιήσει η Επιτροπή της Βουλής και ενώνω τη φωνή μου με όλους τους αθλητικούς φορείς που ανέλαβαν την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία, φωνάζοντας «Όχι άλλες χαμένες ζωές στην άσφαλτο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ