Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

Την Παρασκευή στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου μπήκαν οι βάσεις για το νέο μεγάλο εγχείρημα της δημιουργίας ενός, σε μοντέρνα πρότυπα, νέου κτηνοτροφικού συνεταιρισμού, που στόχο έχει να αγκαλιάσει όλο τον κτηνοτροφικό κόσμο της περιοχής. Το επιχειρηματικό σχέδιο που παρουσιάστηκε από τον γεωπόνο – τεχνικό σύμβουλο του νέου συνεταιρισμού και πρόεδρο

της Αγρομηχανικής Βόλου Α.Ε. κύριο Θανάση Κούντρια και τους συνεργάτες του είναι μεγαλόπνοο και αρκετά απαιτητικό. Οφείλει να γίνει πλέον βίωμα στον κτηνοτρόφο, ότι για να αποκτήσει το παραγόμενο προϊόν του την υπεραξία που του αρμόζει πρέπει να φύγει από το «εγώ» και να πάει με γοργούς ρυθμούς στο «εμείς».

Ως βασικός στόχος τέθηκε εξ αρχής η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για παραγωγή προϊόντων ανώτερων ποιοτικών προδιαγραφών και τυποποίησή τους με την επωνυμία του καινούριου συνεταιρισμού. Τα προϊόντα μας επιβάλλεται να διεκδικήσουν και να καταλάβουν εξέχουσα θέση σε κάθε αγορά.

Οι ενδιαφερόμενοι κτηνοτρόφοι καλούνται εντός του επόμενου διμήνου, που έχει θέσει του συμβούλιο εξ’ αρχής ως χρονικό περιθώριο για εγγραφές, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον γραμματέα του κτηνοτροφικού συλλόγου κύριο Αντώνη Τσίτσια στο τηλέφωνο 6944-703461 ή στην υπεύθυνη επικοινωνίας του κτηνοτροφικού συλλόγου κυρία Μαριάννα Μπανταβάνη στο τηλέφωνο 6944-172556 .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ