ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα η αλλαγή προπονητή στον Τύρναβο, καθώς οι παίκτες του Γ. Παπαντωνίου υποχρεώθηκαν σε εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Αμπελιάς με 3-1.

Πιο αποφασιστικοί οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό του αγώνα με πλασέ του Γκαραλιάκου, με τους Τυρναβίτες να ισορροπούν στη συνέχεια και να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν στο 44’ με κεφαλιά του Βερύκοκου, ωστόσο πριν ακόμη κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την επίτευξη του τέρματος και πάλι ο Γκαραλιάκος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, όταν στις καθυστερήσεις (45’+) νίκησε με κεφαλιά τον Φαρμάκα γράφοντας το 2-1.

Οι παίκτες του Γ. Παπαντωνίου δεν βρήκαν απάντηση και στο 83’ ο Καλούσης με δυνατό σουτ έγραψε το 3-1 «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του, που φιγουράρει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα προσπερνώντας τον Τύρναβο που παρέμεινε στους 14 βαθμούς.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Παρασκευούδης (55′ Πλιάγκας), Σελήνης, Αγγέλης, Ποτούσογλου, Δάσσιος, Καλούσης, Κορδαλής, Γκαραλιάκος (82′ Ηλιούδης), Σταθάκος, Περδίκης.

Τύρναβος 2005 (Γιώργος Παπαντωνίου): Φαρμάκας, Πατσής, Λιάκος, Αυλογιάρης, Παπαδόπουλος, Κατσιαρός (35′ λ.τ. Μπάκος Κ.), Γανός (80′ Ντονούδης), Πρισακάρου, Πατσιωτός, Λόλας (70′ λ.τ. Πίρε), Βερύκοκος.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ