ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Με έκδηλη την ικανοποίηση για την απήχηση που έχει το μήνυμα που έστειλε στην κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ για μαζικές εγγραφές και για ουσιαστικό διάλογο στο δρόμο προς το 3ο συνέδριο πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Εμμανουήλειο ανοιχτή ολομέλεια μελών και φίλων του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ο.Μ. Τυρνάβου του κόμματος.

Στη σημερινή εκδήλωση εισηγήσεις παρουσίας το μέλος της Π. Γ. του ΣΥΡΙΖΑ Αικατερίνη Κνήτου και το μέλος της Κ.Ε. του κόμματος  Ξυνογαλάς Κώστας, οι οποίοι επιχείρησαν μία αναλυτική παρουσίαση των πολιτικών εξελίξεων, περιγράφοντας με τα πλέον μελανά χρώματα τους κυβερνητικούς χειρισμούς, που αναδεικνύουν καθημερινά το νεοφιλελεύθερο, συντηρητικό και στις περισσότερες περιπτώσεις ακροδεξιό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος κατά τη διάρκεια του οποίου μέλη και φίλοι άσκησαν κριτική για κυβερνητικούς χειρισμούς κατά τη διάρκεια της 5ετους διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ζήτησαν μαχητική και ουσιαστική αντιπολίτευση. Αναφορικά με το μέλλον του κόμματος μέλη και φίλοι υποστήριξαν ότι στην πορεία προς το 3ο Συνέδριο, θα πρέπει να διαμορφωθούν εκείνες οι συνθήκες που θα οδηγήσουν σε ένα κόμμα αριστερό, μαζικό, λαϊκό, ριζοσπαστικό, δημοκρατικό το οποίο θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ