ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Μπορεί το σήριαλ των τοποθετήσεων διοικητών στα νοσοκομεία της χώρας να έλαβε τέλος, όμως το γαϊτανάκι των αντιδράσεων που τις συνόδευσαν μόλις ξεκίνησε, με τους «γαλάζιους» να βράζουν με τις επιλογές, εστιάζοντας τις διαφωνίες τους σε… γυρολόγους που επιλέχθηκαν, αλλά και στη μη αξιοποίηση του περίφημου Μητρώου Στελεχών.

Και αν η Λάρισα υποδέχθηκε με ελάχιστες αιχμές τις επιλογές που αφορούν στα δύο νοσοκομεία της δεν ισχύει το ίδιο και για τους υπόλοιπους θεσσαλικούς νομούς, αφού ήδη η επιλογή του Τρικαλινού πολιτευτή Κ. Πατέρα για το νοσοκομείο Καρδίτσας έφερε… μουρμούρες και σε τοπικό επίπεδο.

«Ας είναι καλά η προσωπική του σχέση με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, ο οποίος τον προώθησε “ξεχνώντας” προφανώς το άδειασμα το κόμματος στο παρελθόν και τους… αγώνες του Κ. Πατέρα ως υποψήφιου βουλευτή με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη και τους ΑΝΕΛ», ακούστηκε στη Λάρισα από παλιά καραβάνα, την ώρα που λάβρος κατά της συγκεκριμένης επιλογής εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Λαρισαίος «γαλάζιος» πολιτευτής Γ. Αδαμούλης.

Τι για επιβράβευση γυρολόγων, τι για αδικία σε βάρος τοπικών στελεχών και… ταξίματα που δεν έγιναν πράξη δεν αναφέρει τις τελευταίες ώρες στις αναρτήσεις του, που όπως ήταν επόμενο προκάλεσαν βροχή σχολίων, δίχως φυσικά να λείψουν και φωνές που μιλούν για πικρία από μέρους του (σ.σ για ευνόητους λόγους)!

Εκείνος δε που το τερμάτισε μέσω f/b ήταν ο Κ. Τσίγκας, αναπληρωτής γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, επί σειρά ετών πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων και ένθερμος υποστηρικτής του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος με ανάρτησή του μίλησε ανοιχτά για ξεπούλημα, αχαριστία, επιβράβευση των πολιτικών γυρολόγων και bonus της γενιάς των 80plus, σχολιάζοντας ακόμη και την ηλικία του νέου διοικητή!

Πήρε την… τανάλια για (κομματικές) εξαγωγές συμπερασμάτων χωρίς αναισθητικό ο Τρικαλινός οδοντίατρος και όποιος αντέξει. Τι να πεις, περαστικά τους…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αδαμούλης έβγαλε γκρίνια και για την μη αξιοποίηση Λαρισαίων χαρακτηρίζοντας το νομό δορυφόρο των πολιτικών εξελίξεων.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ