ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επιτέλους νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας που στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL 2 επικράτησε του Εργοτέλη στη Φιλιππούπολη με 3-1 μετά από πολύ καλή εμφάνιση.

Οι παίκτες του Άριαν Μπελά πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 15’, όταν ο Γκουστάβο νίκησε με σουτ τον Κατσιμήτρο γράφοντας το 1-0, ενώ η πίεση συνεχίστηκε για να μετουσιωθεί σε γκολ στο 43’, όταν μετά από λανθασμένο γύρισμα του Σπύριακ και πάλι ο Γκουστάβο έκλεψε και πλάσαρε εύστοχα βρίσκοντας για δεύτερη φορά δίχτυα και σημειώνοντας το 2-0.

Καταιγιστικός και στην επανάληψη ο Απόλλωνας «κλείδωσε» τη νίκη του στο 50’ με τέρμα του Μπαστακού, ενώ το μόνο που κατάφερε ο Εργοτέλης ήταν να μειώσει στο 75′, όταν ο Ροβίθης βγήκε στην κόντρα και πέρασε στον Έφορντ ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 3-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Σκούπρα, Χατζής, Καρατάσιος, Γκουστάβο (77′ Τασιούλης), Μπαστάκος (87′ Μπιμπάι), Λίταινας, Ναζίμ, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος (69′ Καρρίκι).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης (67′ Μπότε), Μπάτζιος, Σπύριακ, Μπρους, Μπουτσάκης (46′ Γροντής), Τσέλιος, Έφορντ (46′ Ροβίθης), Μπαράτα, Κουατένγκ.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: Fosonline

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ