ΣΤΟ ΧΑΚΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Δεν έχουν τέλος τα σχόλια και οι αντιδράσεις που προκάλεσαν οι επιλογές Κικίλια για τις διοικήσεις των νοσοκομείων του ΕΣΥ, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως τη διοίκηση ανέλαβαν ουκ ολίγοι πρώην στρατιωτικοί.

Ξύπνησε μνήμες στη Λάρισα η επιλογή του Ιωάννη Ηλιόπουλου για το ΓΝΑ ΚΑΤ-ΕΚΑ, καθώς ο αντιστράτηγος ε.α. και Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού πέρασε από την πόλη ως διοικητής της 1ης Στρατιάς τον Μάρτιο του 2015, για να παραδώσει ένα χρόνο περίπου αργότερα στον Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη, αναλαμβάνοντας ο ίδιος ως Γενικός Επιθεωρητής Στρατού.

Ρίχνοντας ωστόσο μια ματιά στην απόφαση διαπιστώνει εύκολα κανείς πως ο στρατηγός δεν είναι ο μόνος που ανέλαβε, καθώς τη σχετικά λίστα συμπληρώνουν οι εξής:

ΓΝΑ “ΕΛΠΙΣ”: Ιωάννης Κοτσαρίδης, Οικονομικός Αξ/κος από τη ΣΣΑΣ

ΓΝ Κεφαλληνίας: Φώτιος Μεσσάρης απόστρατος αντιστράτηγος

ΓΝ Ρόδου: Γρηγόριος Ρουμάνης, αντιστράτηγος ε.α, πρώην διοικητής της ΑΔΤΕ στη Ρόδο

ΓΝ Μυτιλήνης: Γεώργιος Καμπούρης, αντιστράτηγος ε.α.

Τέλος τη λίστα συμπληρώνει ο Σπυρίδων Καββούρης, Πρόεδρος της ΕΑΑΑ Αντιπτέραρχος, ο οποίος ανέλαβε αναπληρωτής Διοικητής του ΓΝΑ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

«Μάλλον πέραν της αριστείας εστίασε και στην πειθαρχία ο υπουργός, αλλιώς δεν εξηγείται που “έντυσε στο χακί” το Εθνικό Σύστημα Υγείας», συμπέρανε ο Λαρισαίος, βγάζοντας με το σχόλιό του στην… αναφορά την απόφαση!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ