ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Οι κινηματογραφικές… ανησυχίες συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ «τάραξαν» την ηγεσία της ΓΑΔΑ, καθώς ο γνωστός για τις συχνές-πυκνές εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά «παράθυρα» Χρ. Μπαλάσκας προχώρησε σε ανάρτηση βίντεο στο f/b, προκειμένου να δώσει τα συχαρίκια του για την καταδίωξη και σύλληψη ατόμου για κλοπή αυτοκινήτου.

Το επίμαχο βίντεο, με πάνω από 100.000 προβολές, «έπαιξε» όπως ήταν επόμενο σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας προκαλώντας την αντίδραση των ανωτέρων του, ενώ σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη ΓΑΔΑ σημειώνονται τα εξής:

«Σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες και απεικονίζει δραστηριότητα αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης οχήματος και σύλληψης ατόμου, ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την άνευ αδείας καταγραφή και δημοσιοποίηση του υλικού».

Κρίμα πάντως, είπε να αξιοποιήσει τις γνώσεις του από τα πέρα-δώθε στα τηλεοπτικά πάνελ ο άνθρωπος και «πέσαν να τον φάνε»…

Όσο για το επίμαχο βίντεο, με μουσική επένδυση, γερές δόσεις αδρεναλίνης και μπόλικα μπιπ μπορείτε να το παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ