Η ΛΑΡΙΣΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ ΣΥΖΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η “Λαρισαϊκή Λέσχη”, σε συνεργασία με την “Ελληνική Εταιρία Μελέτης τη Διαταραχής του Εθισμού στο Διαδίκτυο” και τη “Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος”  στο πλαίσιο προσπάθειας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των μελών της αλλά και των πολιτών της Λάρισας, για σημαντικά ζητήματα που αφορούν το νέο ψηφιακό περιβάλλον, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην Ημερίδα με θέμα:

“Προσαρμοστικότητα, Ψυχολογία και Ασφάλεια στη δίνη της Ψηφιακής Επανάστασης”

Στοχευμένα μηνύματα που μοιάζουν αυθεντικά θέτουν προσωπικές και συχνά απόρρητες πληροφορίες στη διάθεση απατεώνων, αντλώντας πληροφορίες και πολλά προσωπικά δεδομένα από τα προφίλ των χρηστών των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό αποτελεί το κεντρικό θέμα που θα απασχολήσει την ημερίδα που διοργανώνει η “Λαρισαϊκή Λέσχη”. Στόχος της Ημερίδας είναι να παρουσιάσει πτυχές της υπό διαμόρφωση ψηφιακής μας νοημοσύνης και ιδιαίτερα των παιδιών και εφήβων, η οποία προβάλλει ως παράγοντας προσαρμοστικότητας στο νέο ψηφιακό περιβάλλον.

Έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι κάτωθι:

Δρ. Κωνσταντίνος Σιώμος, Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης της Διαταραχής του Εθισμού στο Διαδίκτυο.

Δρ. Χαράλαμπος Τσέκερης, Κοινωνιολόγος, Ερευνητής Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών, Επιστημονικός Συνεργάτης Ακαδημίας Αθηνών.

Υποστράτηγος (ε.α) Γεώργιος Παπαπροδρόμου, Πρώην Διευθυντής Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ημερίδα θα λάβει χώρα την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 στις 20:00 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ