ΟΔΥΝΗΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Την πρόκριση για το Final Four του Κυπέλλου Θεσσαλίας έχασε ο Γ.Σ.Αμπελώνα, στον δεύτερο προημιτελικό από την ομάδα του Αλμυρού. Οι Αμπελωνίτες αν και είχαν το πλεονέκτημα πριν την αρχή του αγώνα, καθώς στον πρώτο προημιτελικό είχαν επικρατήσει του Αλμυρού με 9 πόντους, εν τούτοις έχασαν με 17 πόντους, χάνοντας και την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης,

για πρώτη φορά από το 2017, που έδιναν ανελλιπώς το παρών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Αμπελωνίτες, με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, με το τέλος του ημιχρόνου να τους βρίσκει να προηγούνται με 28 – 29. Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πάντα άλλαξαν, οι παίχτες του Αλμυρού μπήκαν πιο δυναμικά, οι Αμπελωνίτες ήταν κακοί σε άμυνα και επίθεση ενώ έχουν σοβαρά παράπονα και από την διαιτησία καθώς επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι από πλευράς Αλμυρού ενώ σφύριζαν κάθε επαφή στο καλάθι του Αμπελώνα, με αποκορύφωμα την αποβολή του Σπυρόπουλου με 5 φάουλ, μόλις στο 27’ του αγώνα!

Στον Αμπελώνα αφήνουν πλέον πίσω τους το άσχημο αποτέλεσμα και επικεντρώνονται πια στο Πρωτάθλημα, όπου αντιμετωπίζουν το Σάββατο 30/11 εντός έδρας την ΑΕΛ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ