ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟ FC ARENA

Παιχνίδι για γερά νεύρα στο FC ARENA, όπου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της SL 1 η ΑΕΛ υποδέχτηκε τον Βόλο, με τα δοκάρια να σταματούν δύο φορές τις προσπάθειες των παικτών της για γκολ, τον Βόλο να προηγείται και τους «βυσσινί» να κάνουν την ολική ανατροπή επικρατώντας με 2-1!

Οι παίκτες του Μ. Γρηγορίου επιχείρησαν από νωρίς να πάρουν τα ηνία του αγώνα και μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φατιόν δοκίμασε το πόδι του με τη μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι του Μελίσσα, ενώ στο 38’ ο Βόλος βγήκε στην επίθεση από δεξιά, ο Ντεντάκης έκανε τη σέντρα, η άμυνα έδιωξε προσωρινά και ο Τόρρες που έγινε τελικός αποδέκτης της έπιασε το σουτ με το αριστερό γράφοντας το 0-1.

Στο 43′ κεφαλιά «ψαράκι» του Ουάρντα μέσα στη μικρή περιοχή έδιωξε ενστικτωδώς ο Μελίσσας και στο 45’ ήταν η σειρά του Καρανίκα να τραντάξει το δοκάρι του Βόλου, ενώ στην αντεπίθεση που ακολούθησε ο Κρίστινσον κράτησε το σκορ λέγοντας «όχι» στον Μουνίθ!

Με την έναρξη της επανάληψης η ΑΕΛ πίεσε για την ισοφάριση και κέρδισε πέναλτι στο 56’ σε χέρι εντός περιοχής, με τον Φατιόν να μην αστοχεί από τα 11 βήματα γράφοντας το 1-1, ενώ στο 84’ και σε φάση για σεμινάριο ο Κρίστινσον βλέποντας την αντίπαλη άμυνα εκτεθειμένη έκανε το βολέ και ο Ντάουντα που έφυγε μόνος απέναντι στον Μελίσσα σκόραρε για το 2-1!

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με την ΑΕΛ να πετυχαίνει μεγάλη ανατροπή που τη βάζει σε τροχιά Ευρώπης, αλλά και νίκη ψυχολογίας ενόψει του επαναληπτικού με την Καλαμάτα για τον θεσμό του Κυπέλλου.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Στάνκοβιτς, Μόρας, Μπράλιτς, Ζίζιτς (46′ Ασούμπρε), Κάτσε, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (78′ Μπούστος), Ουάρντα, Νούνιτς (67′ Ντάουντα).

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Δημόπουλος, Τσίκα, Φεράρι, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Μαξ, Ζοάο (70′ Μυστακίδης), Τόρρες, Μουνίθ, Μάντζης (79′ Λύρατζης).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ