ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΕΙΠΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Όχι στο ασφαλιστικό-ταφόπλακα όπως το χαρακτήρισαν είπαν το πρωί του Σαββάτου συνταξιούχοι, αγρότες, εργαζόμενοι και εκπρόσωποι φορέων του νομού που έδωσαν δυναμικό παρών στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπου και πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο που διοργάνωσαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Ν. Λάρισας ενάντια στο νέο ασφαλιστικό σύστημα που προωθεί η κυβέρνηση.

«Με το νέο ασφαλιστικό που προωθείται η κυβέρνηση μετατρέπει τις συντάξεις σε φιλοδωρήματα, ανοίγοντας παράλληλα τον δρόμο στην ιδιωτική ασφάλιση», τόνισε μεταξύ άλλων στην κεντρική του ομιλία ο Γ. Παπαδούλης, αντιπρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ, ο οποίος κάλεσε σε αγώνες «για την ανατροπή του σκηνικού που στήνεται» και μαζική συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Νωρίτερα χαιρετισμούς απηύθυναν εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, του συλλόγου συνταξιούχων Δημοσίου, του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ, της ΟΑΣΝΛ, του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, ενώ η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία στους δρόμους της πόλης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ