ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Κυριολεκτικά ασταμάτητος ο Γ.Σ Τυρνάβου που συνεχίζοντας τη νικηφόρα πορεία του επικράτησε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑΘ και της Αναγέννησης Καλοχωρίου με σκορ 71-52, παραμένοντας αήττητος στη διοργάνωση.

Οι παίκτες του Αχιλλέα Ζυγελόπουλου μπήκαν ορεξάτοι στο παρκέ και κάνοντας πολύ καλό πρώτο 10λεπτο περιόρισαν τους αντιπάλους τους στους μόλις 6 πόντους (21-6), ενώ συνεχίζοντας στο ίδιο τέμπο άνοιξαν την «ψαλίδα» της διαφοράς πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το ταμπλό να δείχνει +23 υπέρ τους (43-20).

Η μεγάλη διαφορά οδήγησε τον Αχ. Ζυγελόπουλο σε ροτέισον δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες, ενώ το Καλοχώρι επιχείρησε να εκμεταλλευτεί την χαλάρωση που επέδειξαν οι παίκτες του Γ.Σ Τυρνάβου στην τρίτη περίοδο και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, χωρίς να καταφέρει κάτι ιδιαίτερο, καθώς οι Τυρναβίτες με «σβηστές μηχανές» διατήρησαν τα κεκτημένα πανηγυρίζοντας στο τέλος τη νίκη.

Σημαντική για μια ακόμη φορά η παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου του Τυρνάβου, με τη διοίκηση να τους ευχαριστεί για τη στήριξη που παρέχουν στην ομάδα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-6, 43-20, 57-35, 71-52

Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Αχ. Ζυγελόπουλος): Στεφανής, Παπακωνσταντίνου, Χατζημπήρος 4, Χασαμπαλιώτης 6 (2), Μάρκου 8 (1), Αμπντάλα  8 (2), Παπάζογλου 4, Αρότσιος Ι. 7 (1), Κακαρόντζας, Κότσιρας 2, Μουσουλής Γ. 14, Μουσουλής Απ. 18 (2).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Γ. Καραστέριος): Αλευρόπουλος 7 (1), Μαργαρίτης, Ευαγγελακόπουλος  5, Ηλιάδης, Κοτρώνης 8, Ντάσιος 2, Σαΐτης, Μαυριόπουλος 12, Πουσπουρίκας 7, Αποστολίδης 11.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΧ. ΖΥΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ευχαριστημένος για την απόδοση της ομάδας εμφανίστηκε ο κόουτς Αχ. Ζυγελόπουλος, που δεν παρέλειψε να σταθεί και στις στιγμές χαλάρωσης που επέδειξαν οι παίκτες του σε σημεία του αγώνα.

«Πετύχαμε μια ακόμη νίκη σε ένα πρωτάθλημα που έχει δρόμο και θέλει δουλειά και κίνητρο για όλους μέχρι τέλους. Υπήρξαν στιγμές χαλάρωσης λόγω και της διαφοράς που «χτίστηκε» στο πρώτο μέρος με πολύ καλή απόδοση, ωστόσο παράλληλα δώσαμε χρόνο σε αθλητές με μικρότερη συμμετοχή στους αγώνες, διαπιστώνοντας πως είναι σε θέση να προσφέρουν στην ομάδα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια πάντα με τη στήριξη των φιλάθλων μας, τους οποίους και ευχαριστούμε για την προσέλευση στο κλειστό του Τυρνάβου», δήλωσε στη σελίδα ο κόουτς.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ