ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το μήνυμα του Χρ. Κέλλα με αφορμή το 13ο συνέδριο της ΝΔ

«Το σύνθημα του 13ου Συνεδρίου μας “το μέλλον αρχίζει τώρα” καταδεικνύει την αντίληψή μας για μία λειτουργική και σύγχρονη Δημοκρατία, στην οποία η πολιτική θα βρίσκεται εγγύτερα στην κοινωνία και οι πολιτικοί θα είναι άμεσα προσεγγίσιμοι από τους πολίτες. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας κατορθώσαμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα συμμετοχής σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα,

που νιώθουν κοντά στη Νέα Δημοκρατία και την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, έπειτα από την ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ν.Δ. με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 13ου Συνεδρίου της παράταξης, προσθέτοντας:

«Το μέλλον αρχίζει τώρα, διότι υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας χωρίς αστερίσκους και με αξιοσημείωτη ταχύτητα. Μετά τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, τη βελτίωση των 120 δόσεων, την άρση των κεφαλαιακών ελέγχων, τον αναπτυξιακό νόμο, την ενίσχυση της δημόσιας ασφάλειας και την αποφασιστική μείωση της φορολογίας που θα ψηφιστεί τις επόμενες μέρες, η Κυβέρνησή μας πρόκειται να χορηγήσει το έκτακτο επίδομα σε 200.000 περίπου νοικοκυριά πριν από τα Χριστούγεννα. Είμαστε, έμπρακτα, δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Επιπλέον, πετύχαμε, παρά τις παλινωδίες της Αντιπολίτευσης, την αναθεώρηση του Συντάγματος με τη ρητή πρόβλεψη για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού και την ενίσχυση της λογοδοσίας του πολιτικού συστήματος».

Περαιτέρω, ο Λαρισαίος πολιτικός, αναφορικά με τις προκλήσεις της Άγκυρας και το μεταναστευτικό, επεσήμανε:

«Ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε την παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία θα μας βρει απέναντί της, όχι μόνους μας αλλά μαζί με τους Ευρωπαίους συμμάχους μας.

Αναλόγως, απολύτως σαφής ήταν ο Έλληνας Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μ. Σχοινάς, ο οποίος υπογράμμισε πως εντατικοποιείται και αυστηροποιείται ο έλεγχος των συνόρων μέσω της ευρωπαϊκής ακτοφυλακής καθώς και ότι αναμένεται το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου, προκειμένου να επιμεριστούν τα βάρη και οι πιέσεις σε όλα τα κράτη-μέλη και να αποφορτιστεί η Πατρίδα μας.

Όλες και όλοι μαζί, ενωμένοι, οδηγούμε την Ελλάδα σε ένα φωτεινό μέλλον».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ