ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ “BD RICE NOODLE & SUSHI”

Κίνα, Ιαπωνία, Ταϊλάνδη, Ινδία, εξωτικοί προορισμοί μα και άγνωστες ασιατικές νοστιμιές μπήκαν για τα καλά στη ζωή αλλά και στο… πιάτο των Λαρισαίων, που εμπιστεύτηκαν την πρόταση και κυρίως την προσπάθεια νέων ανθρώπων, που λειτουργούν στην πόλη το βραβευμένο πλέον για τη διεθνή κουζίνα του “Bd Rice Noodle & Sushi”.

«Η αρχική επιφυλακτικότητα των πελατών μας για το άγνωστο έδωσε τη θέση της στην εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό», θα μας πει η υπεύθυνη του καταστήματος Κική Ανδρεοπούλου, δηλώνοντας περήφανη για μια προσπάθεια που όχι μόνο αγκαλιάστηκε από τους Λαρισαίους μα και διακρίθηκε, καθώς το κατάστημα φιγουράρει στη σχετική λίστα των Best Greek Food Awards 2019 ως ένα από τα δέκα καλύτερα εστιατόρια με διεθνή κουζίνα στην Ελλάδα!

Το κατάστημα, που βρίσκεται στην είσοδο της στοάς επί της οδού Μανωλάκη 13-15, λειτουργεί από τις 12.00 έως και τη 01.00, διαθέτοντας take away αλλά και υπηρεσία delivery, ενώ από το πλούσιο μενού του μπορεί κανείς να επιλέξει ορεκτικά, σαλάτες, σούπες, σούσι, νούντλς, ρύζι και σπρινγκ ρολς λαχανικών, αλλά και γλυκά.

Από την απίστευτη ποικιλία ξεχωρίζουν το τηγανητό σούσι, όπως και το σούσι με κρέας (meat rolls) σε μια πρωτότυπη γευστική πρόταση σούσι με αγγούρι, φύλλο νόρι, κρέας της επιλογής σας (κοτόπουλο, μοσχάρι ή πάπια) με επικάλυψη σουσαμιού, ενώ ιδιαίτερη πρόταση αποτελούν και τα “combos”, σούσι που συνοδεύονται με σως γουασάμπι και τεριάκι.

Από τον κατάλογο του καταστήματος δεν λείπουν οι νηστίσιμες και οι vegetarian προτάσεις, ενώ φοιτητικές προσφορές, παιδικά μενού και οικονομικά πακέτα σε “happy hours” γίνονται ανάρπαστα από τους λάτρεις του είδους.

Από την πλούσια γευστική γκάμα δοκιμάστε τα όλα, «πάντα φρέσκα, ζεστά, νόστιμα και υγιεινά», όπως δικαίως περηφανεύονται τα παιδιά της επιχείρησης, ανοίξτε το μπισκοτάκι της τύχης που θα σας προσφέρουν και καλή σας όρεξη!!

Ειρήνη Παπουτσή

Info: Bd Rice Noodle & Sushi

Δ/νση: Μανωλάκη 13-15, Λάρισα

Τηλ.: 2410418580

Ώρες λειτουργίας: 12.00-01.00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ