ΜΕ ΤΗ ΛΙΛΑ ΤΡΙΑΝΤΗ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ!

Με τη γνωστή, Φαρσαλινή τραγουδίστρια, Λίλα Τριάντη και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φάρσαλα, την ερχόμενη Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μια καλλιτέχνιδα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Φάρσαλα, ξεχώρισε στο γνωστό τηλεοπτικό talent show «x factor» και συνεχίζει να διαπρέπει στις Αθηναϊκές σκηνές δίπλα σε μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, αλλά και σε όλη την Ελλάδα χάρη στην ποιοτική της φωνή, αλλά και τη δυνατή σκηνική της παρουσία.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 18.30 στην πλατεία Δημαρχείου, με το Θέατρο δρόμου από την ομάδα Lomentum Act να αναλαμβάνει δράση. Ο Άγιος Βασίλης με το βοηθό του το καλό ξωτικό περιμένουν στο ξύλινο σπιτάκι τους τα παιδιά ώστε να παραλάβουν το γράμμα τους και να φωτογραφηθούν μαζί του εντελώς δωρεάν.  Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών, προσφέρει γλυκίσματα και τους διηγείται πολλές και χορταστικές ιστορίες από τα ατέλειωτα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο.

Οι πονηρούληδες καλικάντζαροι θέλουν να χαλάσουν τη γιορτή και να αρπάξουν τα γράμματα και τα παιχνίδια των παιδιών από το σάκο του Άγιου Βασίλη. Το ξωτικό με τη βοήθεια των μικρών μας φίλων θα τους εμποδίσουν, ώστε να συνεχιστεί αρμονικά η χαρούμενη γιορτή.

Στη συνέχεια οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μία φαντασμαγορική παράσταση από τους απίθανους ζογκλέρ μας, που παίζουν με μπαλάκια, κορύνες, στροβιλίζουνε φωτιές, περπατάνε σε ξυλοπόδαρα και κάνουν απίθανες σαπουνόφουσκες, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους!

Τη σκυτάλη θα λάβει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου.

Η Παιδική Χορωδία της Μουσικής Σχολής Φαρσάλων θα αποδώσει σε ένα μικρό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια.

Η εορταστική βραδιά στην Κεντρική πλατεία των Φαρσάλων, θα κλείσει με τη Λίλα Τριάντη και την ομάδα της, για να μας ξεσηκώσουν και να μας βάλουν για τα καλά στο κλίμα των ημερών με ένα δυνατό live show.

Σας περιμένουμε όλες και όλους να ανάψουμε το δένδρο μας και να χαρούμε με την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της πόλης μας! Να είστε όλοι εκεί!

Σημειώνεται, πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το πλήρες πρόγραμμα των πλούσιων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Φαρσάλων και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης του Δήμου Φαρσάλων, σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς της περιοχής, για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 6 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιανουαρίου 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ