ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, συναντήθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και συζήτησαν τρέχοντα θέματα που αφορούν στον Δήμο.

Ο κ. Μανώλης συνεχάρη τον νέο Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, με τον οποίο είναι γνώριμοι από τα φοιτητικά τους χρόνια, και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο Δήμαρχος Τεμπών επισήμανε στον κ. Λυκουρέντζο ότι ο πρωτογενής τομέας αποτελεί τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας του Δήμου Τεμπών και διατήρησης της συνοχής του κοινωνικού ιστού των κατοίκων της περιοχής.

Στη συνέχεια τον ενημέρωσε για το πρόβλημα των αμυγδαλοπαραγωγών του Δήμου Τεμπών, ζητώντας από τον κ. Λυκουρέντζο να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα αποζημίωσης των αμυγδαλοπαραγωγών του Δήμου από τον ΕΛΓΑ, ενώ επίσης συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για την επικείμενη τροποποίηση του κανονισμού του Οργανισμού. Τέλος ο κ. Μανώλης ζήτησε τη συνδρομή του κ. Λυκουρέντζου προκειμένου να επισπευσθεί η καταβολή των αποζημιώσεων από τα ΚΟΕ 2017 στις αμυγδαλιές.

Η όλη συζήτηση κινήθηκε σε πνεύμα συνεννόησης και εποικοδομητικής συνεργασίας. Ο κ. Μανώλης, κάλεσε τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ να επισκεφθεί τον Δήμο Τεμπών, πρόταση που ο κ. Λυκουρέντζος βρήκε ενδιαφέρουσα και είπε ότι θα την δρομολογήσει όταν του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ