ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ελευθέριο Αυγενάκη στο γραφείο του στην Αθήνα, είχε προ ημερών ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης. Στη  συνάντηση  συζητήθηκαν θέματα αθλητικού ενδιαφέροντος που απασχολούν  τον Δήμο Τεμπών και ζητήθηκε η συνδρομή του Υφυπουργού κ. Αυγενάκη.

Σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Μανώλης αναφέρει: « Επισκέφθηκα τον  Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ελευθέριο Αυγενάκη στο γραφείο του στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσουμε τον τρόπο συνεργασίας για θέματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου του. Ζήτησα από τον Υφυπουργό την έγκριση του έργου «Προμήθεια & τοποθέτηση οργάνων άθλησης ενηλίκων σε υπαίθριους χώρους, στον οικισμό Γόννων του Δήμου Τεμπών».

Το αίτημα είχε κατατεθεί από την  προηγούμενη δημοτική Αρχή τον Σεπτέμβριο του 2018, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την πορεία και την τύχη του μέχρι σήμερα. Η αντίδραση του Υφυπουργού κ. Αυγενάκη ήταν άμεση, και πρόσφατα ενέταξε το ανωτέρω έργο για υλοποίηση μέσω του εγκεκριμένου από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων Π.Δ.Ε. 2019. Τον ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε και σε εξίσου γόνιμες μελλοντικές συνεργασίες», καταλήγει ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ