ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα αναγορεύουν τις ΗΠΑ σε παράγοντα ασφάλειας και σταθερότητας για τη χώρα, στηρίζουν την επαίσχυντη Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας και μετατρέπουν την περιοχή μας (Λάρισα, Στεφανοβίκειο, λιμάνι Βόλου) όπως και την Ελλάδα σε μια απέραντη αμερικανικανοΝΑΤΟϊκή βάση.

Η περιοχή μας και η χώρα μας μετατρέπονται με γοργούς ρυθμούς σε μαγνήτη πολέμου. Κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζει, κανείς δεν πρέπει να δείξει ανοχή. Καλούμε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της πόλης μας να μην πιστέψουν τις Σειρήνες της κυβέρνησης, που σε συνέχεια των προηγουμένων, προσπαθεί να μας πείσει ότι η εμπλοκή της χώρας μας σε αυτούς τους σχεδιασμούς μόνο οφέλη και ασφάλεια θα παρέχει στον ελληνικό λαό.

Να μην επιτρέψουμε στους φονιάδες των λαών να χρησιμοποιούν τις υποδομές της περιοχής μας και της χώρας μας για τα σχέδιά τους. Να δώσουμε απάντηση με μαζική συμμετοχή στο πανθεσσαλικό αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης Θεσσαλίας, το Σάββατο 7 Δεκέμβρη, στις 11:00 π.μ. στο Δημαρχείο Βόλου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο Εργατικό Κέντρο και στο τηλέφωνο 2410250708 από τις 08:00 – 14:00. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν το Σάββατο 7 Δεκέμβρη, στις 09:30 από το Επιμελητήριο στην οδό Τ. Τσιόγκα (πρώην Καλλιθέας).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ