ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Τύρναβος 2005 την εβδομάδα που πέρασε αφού μετά τις κόντρες μεταξύ προέδρου και παικτών και τις σκληρές επιστολές εκατέρωθεν που είδαν το φως της δημοσιότητας προκλήθηκε παρέμβαση του Εισαγγελέας για να διερευνηθεί η πιθανότητα να υπήρξαν στημένα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, ενώ τη δική της σκληρή παρέμβαση έκανε και η διοίκηση της ΕΠΣ Λάρισας.

Η ΕΠΣΛ

Στην επιστολή της ΕΠΣΛ αναφέρονται τα παρακάτω:

“Η Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας παρακολουθεί επιστάμενα το ζήτημα που έχει προκύψει με την ομάδα του ΑΟ Τυρναβου 2005.  Διαβεβαιώνει όλους ότι τα πρωταθλήματα της ένωσης διοργανώνονται σύμφωνα με το νόμο και τους κανονισμούς και διακρίνονται για την ακεραιότητα τους.

Για το θέμα που προέκυψε, ασχολείται ήδη η δικαιοσύνη και αναμένουμε τα αποτελέσματα των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Ως Ενωση έχουμε ήδη κινήσει την πειθαρχική διαδικασία προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες.

Συνιστούμε σε όλους ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, με γνώμονα την προάσπιση του ποδοσφαίρου”.

ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το κλίμα στην ιστορική ομάδα έχει διαταραχθεί άσχημα, όσο και αν έγιναν προσπάθειες να εκτονωθεί με αποτέλεσμα το Σάββατο η ομάδα παίζοντας κυρίως με ποδοσφαιριστές της ακαδημίας γνώρισε βαριά ήττα μέσα στην έδρα της με 1 – 4.

Οσοι παρακολουθούν από κοντά τα της ομάδας θεωρούν εν μέρει ανεξήγητο το πως έφτασε ως εδώ και μάλιστα λίγες μόνο ημέρες μετά το οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε στο γλέντι που διοργανώθηκε στην ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ στη διάρκεια του οποίου υπήρξαν δεσμεύσεις για τη δημιουργία ενός ισχυρού συγκροτήματος που θα πρωταγωνιστεί στα γήπεδα του νιομού και όχι μόνο.

Από εκείνη την ημέρα και μέσα σε λίγες ημέρες έφυγε το τεχνικό δίδυμο Φ. Πλίτση – Χρ. Λόλλα, προσλήφθηκε ως προπονητής ο Γ. Παπαντωνίου,  ενώ μέσα σε λίγες ημέρες είχαμε και το εκρηκτικό κλίμα στα αποδυτήρια που οδήγησαν στον πόλεμο επιστολών μεταξύ του προέδρου και παικτών που παίζουν στην ομάδα και είναι όλοι τυρναβίτικης καταγωγής.

ΠΕΡΙ ΣΤΗΜΕΝΩΝ

Εν τω μεταξύ μετά το θόρυβο που ξέσπασε και με αφορμή την απόφαση του Εισαγγελέα να διατάξει προανάκριση, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος – Γιωρίκας Σαλτσίδης, μιλώντας στο paidis.com ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ισχυρίστηκε ή υποστήριξε ότι οι ποδοσφαιριστές εμπλέκονται σε κάποιο κύκλωμα στημένων παιχνιδιών ή ότι πήραν χρήματα για να στήσουν κάποιο παιχνίδι. Εκείνο που τους είπε είναι ότι θέλοντας να διώξουν τον νέο προπονητή δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και έτσι η ομάδα έχασε.

Επίσης τονίζει ότι και στον Εισαγγελέα θα πει ακριβώς τα ίδια πράγματα επισημαίνοντας ότι δεν θεωρεί ότι έκανε κάτι μεμπτό.

Τέλος επιχειρεί άνοιγμα στους ποδοσφαιριστές που έφυγαν καλώντας τους να επιστρέψουν ξεκαθαρίζοντας όμως ότι θέση στην ομάδα δεν έχουν οι τρεις που υπέγραψαν ως αρχηγοί την επιστολή εναντίον του λέγοντας μάλιστα ότι ο ένας εξ αυτών εμφανίζεται ως αρχηγός χωρίς να είναι…

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ