ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΟΓΩ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ζεστάθηκαν χθες και σήμερα οι τσέπες των αγροτών – μελών του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου αφού το οινοποιείο κατέθεσε συνολικά το ποσό των 3,5 εκ. € στους λογαριασμούς όλων των μελών που παρέδωσαν φέτος σταφύλια προς οινοποίηση στο συνεταιρισμό.

Το παραπάνω ποσό αντιστοιχεί στο 70% του συνολικού ποσού της αξίας των σταφυλιών που απορρόφησε φέτος το οινοποιείο ενώ το υπόλοιπο 30% αναμένεται να πιστωθεί στους δικαιούχους εντός των πρώτων μηνών του 2020.

Σημαντικό το ποσό που εισέπραξαν οι συνεταίροι και σίγουρα το γεγονός ότι τα χρήματα δόθηκαν πριν τις γιορτές αναμένεται να ζεστάνει και την τοπική αγορά που περιμένει να κινηθεί ενόψει των εορτών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Με αφορμή την πληρωμή των συνεταίρων ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Χρήστος Τσιτσιρίγκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ποιότητα των σταφυλιών που παραδόθηκαν φέτος στο οινοποιείο, εξήρε την ευσυνειδησία όλων των συνεταίρων που παρέδωσαν με επιμέλεια και υπευθυνότητα την παραγωγή τους και ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους στην οικονομική υπηρεσία που συνέβαλαν στο να πληρωθούν στην ώρα τους οι αγρότες αλλά και όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους στον συνεταιρισμό που συμβάλουν με την καθημερινή τους εργασία στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων.

“Ηταν πολύ καλή η φετινή χρονιά και σίγουρα θα οδηγήσει στην παραγωγή ποιοτικών κρασιών που θα εδραιώσουν ακόμη περισσότερο τη θέση του συνεταιρισμού στην τοπική και διεθνή αγορά” σημείωσε ο κ. Τσιτσιρίγκος, επισημαίνοντας ότι η διοίκηση θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την ανάπτυξη του συνεταιρισμού, το άνοιγμα των προϊόντων και σε νέες αγορές δημιουργώντας εκείνες τις συνθ΄πηκες για περαιτέρω ενίσχυση της αμπελουργίας στην περιοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ