ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΗΣ

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ

Θλίψη στον ιατρικό κόσμο και την κοινωνία της Λάρισας για τον θάνατο του γνωστού Λαρισαίου ουρολόγου γιατρού Γιώργου Ζαχαρή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Ο Γιώργος Ζαχαρής ήταν ένας αξιόλογος άνθρωπος με άρτια επιστημονική κατάρτιση και έντονη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα. Μάλιστα υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω σύζυγο, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς, ενώ η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη, στις 14.00, από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Λάρισας και η ταφή στη Μεσορράχη.

Η ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ

Η ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Γεωργίου Ζαχαρή, ιατρού, μέλους της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιου βουλευτή της Παράταξης στις εθνικές εκλογές του 2000.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στην Μεσορράχη Λάρισας το 1951, αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Αρρένων Λάρισας και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Έλαβε την ειδικότητα της ουρολογίας και ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή στην Γερμανία.

Η αγάπη του για την γενέθλια πόλη τον οδήγησε πίσω στην πατρίδα, το 1983, όπου υπηρέτησε το ιατρικό λειτούργημα έως και λίγες ημέρες πριν το θάνατό του. Παντρεύτηκε την Ευαγγελία Ανδρικοπούλου και μαζί απέκτησαν 4 παιδιά.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά υπήρξε ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Στην οικογένειά του και τους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com