AΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟ «ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Είναι το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Ελλάδας

Η μαγεία των Χριστουγέννων επιστρέφει στην πόλη της Λάρισας! Στην καρδιά της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας, στην ολοζώντανη πόλη της Λάρισας. Ο Αη Βασίλης, με την βοήθεια των ξωτικών ήδη ετοιμάσει τις λίστες των δώρων και από σήμερα 6 Δεκεμβρίου αρχίζει το ταξίδι του από τη πόλη μας για να συναντήσει μικρούς και μεγάλους στο Πάρκο των Ευχών.

Η Λίμνη των Χριστουγέννων με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το πελώριο μαγικό παγοδρόμιο, τα θεματικά σπιτάκια και το εργαστήρι των ξωτικών είναι μόνο μερικά από αυτά που θα κάνουν την επίσκεψή σας στο πάρκο αξέχαστη.

Οι όμορφες μελωδίες και μυρωδιές της χριστουγεννιάτικης αγοράς, αλλά και οι γιορτινές εκδηλώσεις, θα σας μεταδώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και θα σας ταξιδέψουν!

Το λούνα παρκ δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρκο και έρχεται για να ολοκληρώσει την διασκέδαση όλων των μικρών φίλων.

Οι Καρυοθραύστες περιμένουν να σας υποδεχτούν από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου στο Πάρκο των Ευχών, στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, εκεί που οι ευχές γίνονται… πραγματικότητα!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ