ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας συμμετείχε την Παρασκευή στην καινοτόμα δράση της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλίας, σε συνεργασία με γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ με τίτλο «Collect».

Πρόκειται για μια δράση συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά παράλληλα αποτελεί και μια πράξη ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Το μήνυμα της αποδοχής είναι αυτό που κυριαρχεί στην συγκεκριμένη δράση.

Ο κάθε πολίτης λοιπόν είχε την ευκαιρία να αφήσει στο καλάθι ένα προϊόν που ο ίδιος επιθυμεί για την ενίσχυση του φορέα, αλλά και να γνωρίσει και επικοινωνήσει τόσο με άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, όσο και με μέλη του προσωπικού των δομών του Συλλόγου.

Στο σημείο αυτό ο Σύλλογος Γονέων Κηδ. και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους καταναλωτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό, καθώς και την Τράπεζα Τροφίμων και ειδικά την πρόεδρο κα. Φωτεινή Μπλιάτσου, που αφουγκράζεται συνεχώς τις ανάγκες των  φορέων και σχεδιάζει δράσεις με θετικό κοινωνικό πρόσημο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ